Om nordic reforestation

Nordic Reforestation er en selvejende fond, der er startet af Nordic Harvest – verdens største vertikale farm i Taastrup. Nordic Harvest arbejder for en bæredygtigt fødevareproduktion, blandt andet ved at frigøre landbrugsjord, så vi kan få skovene tilbage.

Bag om

Vi gør skovrejsning let og gennemskueligt for alle fondens bidragsydere; virksomheder såvel som almindelige forbrugere. Alle bidrag omsættes til fysiske træer, hvor man både kan bestemme hvilket område, de plantes i, hvilken typer træer man er med til at sætte og følge med i, hvordan de vokser.

Vores mål er at etablere mindst 500 hektar ny skov om året i Danmark.

Mød holdet bag

Nordic Harvest
Vertical farming
Frigør landbrugsjord gennem vertikal produktion og lokaliserer områder til opkøb
GRANYON
Design og webbureau
Granyon er et internationalt bureau med speciale i digital design. Bureauet har vundet adskillige internationale priser for deres mange løsninger. Deres metode inden for prototyping giver en unik tilgang til design af både webløsninger og apps. I alle tilfælde er det deres fokus at skabe smukke, enkle løsninger brugerne elsker at interagere med. 

Granyon hjælper med brand-identitet, Design af app og design og udvikling af hjemmeside.

Granyon.com
KUDOS
Kommunikation
Står for presserådgivning og hjælper med at skrive alt tekst både til app'en og hjemmesiden. Kudos.dk
Dreist Storgaard
Advokater
Dreist Storgaard udarbejder Nordic Reforestations vedtægter og tager sig af det juridiske i forhold til, at Nordic Reforestations brugere kan opnå skattefradrag for deres donationer
Ole Kim Hansen
Lektor
Ole Kim Hansen har arbejdet med skovtræers genetik i over 25 år - både med afprøvning af træer i feltforsøg samt via DNA-studier.

Han er en af Danmarks ledende eksperter inden for kvantitativ genetik, populationsgenetik og evolutionær genetik i skovtræer og har derved en indgående forståelse af, hvilke genetiske faktorer der betyder noget for introducerede træarters tilpasning og overlevelse.

For tiden arbejder Ole Kim Hansen med at afprøve træarter og frøkilder fra det nordlige Iran og sydlige Italien i forhold til potentiel brug i de danske skove.